vrijdag

15.02.2019

19:00

Podium - Familie, Podium - Concerten

Zonzo Compagnie

Koper & Vel (vanaf 6 jaar)

Koper & Vel nodigt het publiek uit in de wereld van de fanfare. Het is een ode aan de kracht en de troost van muziek, de ene keer als een feestelijke uitnodiging om te dansen, dan weer als een statig eerbetoon of een troostende klank in de rouwstoet. Fanfaremuziek draagt ons door elk ritueel in het leven, is als het ware de klank van het leven zelf.

Op het podium drie percussionisten en zeven blazers: tien muzikale klasbakken en karakterkoppen, die samen het concept ‘fanfare’ oprekken in allerlei richtingen. Zij klinken nu eens grotesk en absurd, dan weer verstild en eenvoudig. Maar altijd écht: met adem, zweet en ritmes die doen bewegen.

Voor Zonzo Compagnie wentelen regisseur/choreograaf Randi De Vlieghe en de Borgerhoutse HOP FROG Fanfare zich in de rijke traditie van de fanfare en de vele situaties waarin deze een rol speelt. Samen creëren ze een beeldend muzikale voorstelling, die een universeel verhaal brengt over de mens, zijn overmoed, zijn wreedheid, zijn zachtheid, zijn kwetsbaarheid, zijn veerkracht en zijn levenslust.

Koper & Vel is een must see voor elke kleine en grote mens die van muziek houdt!

Een productie van Zonzo Compagnie in coproductie met HOP FROG Fanfare.

basdrum: Tim Coenen - snaredrum: Tijl Piryns - sousafoon en trombone: Glen De Jonghe - trombone: Loes Minnebo - trompet: Bert Bernaerts en Mario Conjaerts - sopraansax: Koen Bollen - altsax: Peppi Pepermans - baritonsax: Hanne De Backer - scenografie: Randi De Vlieghe - composities: Bert Bernaerts en Koen Bollen - muzikale uitvoering: Hop Frog Fanfare - kostuum: Johanna Trudzinski - foto: Stefan Vanfleteren

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur19:00
Prijs€6,00
+60€6,00
-26 / abo / groep€6,00
-12€6,00