vrijdag

05.10.2018

20:15

Podium - Cabaret & Comedy

William Boeva

Reset

Na zijn eerste succesvoorstelling Megalomaan verliep het leven van William Boeva als één grote rollercoaster: nu en dan stevig over de kop, onverwachte bochten en hier en daar het occasionele kotsplekje. Nu de dolle rit voorbij is en William weer is geland, blijft er een onbehaaglijk gevoel achter. Deze spannende rush was misschien het beste dat hem ooit is overkomen, maar hij zat niet echt aan het stuur.

Alles is veranderd, maar is hijzelf veranderd? Aanvaarden de mensen hem nu om wie hij echt is. Of om wat hij doet ... Of omdat het moet? Bij elk antwoord rijst er een nieuwe vraag. Het is tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten.
Nog sneller, nog scherper én nog verrassender. Er is nog zoveel te vertellen.

William Boeva bewees de afgelopen jaren uitvoerig dat hij meer is dan een grappige dwerg. Een reus in het comedylandschap, bijvoorbeeld. Reset ging in première en werd prompt beloond met 4 sterren in De Standaard.

Voorprogramma: Edouard De Prez
Edouard De Prez is een beginnend comedian uit Gent met het bijhorend sappig accent. Sinds 2014 schuimt hij de Vlaamse podia af met zijn scherpe observaties. Hij ontmantelt algemeen aanvaarde wijsheden en biedt nieuwe perspectieven op het moderne leven. Hij haalde al de finales van Radio 2’s Humorklas 2016 en de Lunatic Comedy Award 2017. Hij is het vast voorprogramma van de avondvullende show Reset van William Boeva

Boeva transformeert de niet altijd rooskleurige realiteit van zijn bestaan in een warm, grappig betoog, met een zak vol topgrappen en genoeg scherpe kantjes om de rock-’n-roll van zijn leren vest te rechtvaardigen. De Standaard ****

i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen

tekst en spel: William Boeva - regie: Han Coucke - tekstcoach: Ralf Jennes - foto: Studio Edelweiss

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€14,00
abo / groep€13,00
-26€12,00