zondag

12.12.2021

20:15

Podium - Concert

Van Geel & Van den Begin

In concert (met bigband)

Voor dit evenement heb je een Covid Safe Ticket (CST) nodig. Meer info over CST kan je hier nalezen.

Jonas Van Geel en Peter Van den Begin, de twee knapste lelijke venten van Vlaanderen, moeten we uiteraard niet meer voorstellen. Ze verschillen dan wel in leeftijd en lengte, maar delen een diepgewortelde liefde voor Nederlandstalige muziek en bigbands.

Nederlandstalige bigband … geloof ons, Jonas en Peter bewijzen dat het een gouden combi is! Borsato op blazers, La Esterella op sax. Achter de drums zit Wannes Van de Velde en André Hazes zet zijn pint opzij om de trompet ter hand te nemen.

Rasentertainers Jonas Van Geel en Peter Van den Begin steken Nederlandstalige klassiekers in een bigbandjasje en brengen Nederlandstalige versies van hun croonerhelden. In het leven is niets zeker, maar wanneer Van Geel & Van den Begin hun beste kostuums uit de kast halen en hun tapschoenen opblinken, moet je erbij zijn. Dit wordt ongetwijfeld één van dé feestjes in onze schouwburg!

Van Geel en Van de Begin groeten u!

Met de swing en de bravoure van de Rat Pack in Las Vegas zingen Jonas Van Geel en Peter Van den Begin liedjes in bigbandstijl. Begeleid door een geweldig orkest en volledig in het Nederlands kruipen ze meteen under your skin. Het Nieuwsblad ****

i.s.m. Neos Maasmechelen

Jonas Van Geel, Peter Van den Begin & bigband: zang - foto: Diego Franssens

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€28,00
abo / groep€25,00
-26€20,00