woensdag

30.01.2019

20:15

Podium - Theater

Tom Van Dyck

Het beest in u

Transhumaan mentor Tom Van Dyck doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar de leef-, denk- en doepatronen van dieren. Hij ontdekte weerkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode, waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik liggen, met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie.

Kom kennismaken met deze methode en reserveer nu je zitje voor de initiatiecursus! Wees geen struisvogel die zijn kop in het zand steekt en ontdek: Het beest in u.

Tom Van Dyck schreef, regisseerde en acteerde in Van Vlees en Bloed, Met Man en Macht en Den Elfde van den Elfde. Hij speelde mee in successeries als Het Eiland, In de Gloria, Alles Kan Beter, De Parelvissers en Safety First The Movie. Dit seizoen is hij te zien in De Bende van Jan de Lichte (VTM) en Over Water (VRT) én in onze schouwburg met de humoristische theatervoorstelling Het beest in u.

spel en tekst: Tom Van Dyck - wetenschappelijk advies: professor gedragsbiologie Hans Van Dyck - coach: Wim Helsen - ontwerp: Stinus Van Grieken

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€18,00
+60€17,00
-26 / abo / groep€15,00