zondag

02.12.2018

11:00

Podium - Familie

Theater De Spiegel en HERMESensemble

Nocturama (1 tot 4 jaar)

Een droomconcert naar de wereld van slaapvaak

Welkom in het museum van de nacht, in de slaapkamer van mijn knuffels. Welkom op een avontuurlijke droomreis. Alles rust, iedereen is moe, de wekker vertraagt, de kast dommelt, het bed soest, het licht is moe, de zon is onder. En de nachtdieren komen tot leven … Dan ben ik wakker, mijn ogen open. Opstaan! En al mijn knuffels willen mee op tocht.

Theater De Spiegel maakt muziektheater voor de allerkleinsten. Acteurs en muzikanten spelen met figuren, ruimte, muziek én het publiek. Dit heerlijke samenspel leidt tot knusse en hartverwarmende voorstellingen. Theater De Spiegel stimuleert de nieuwsgierigheid, verwondering en fantasie van kindjes en volwassenen.

Het HERMESensemble, een Antwerps collectief voor hedendaagse muziek en kunst,  speelt livemuziek op de scène.

Wie in 2017 enthousiast was over het feeërieke Niet drummen van Theater De Spiegel, wil zeker opnieuw van de partij zijn voor deze heerlijke streling van oog en oor!

Deze voorstelling speelt ook om 16 uur. Volg deze link!

Met prikkelmoment door studenten UCLL.

1,2 euro: UiTPAS-kansentarief

spel en tekst: Johan Dils - muziek: Peter Merckx, Stijn Saveniers - regie: Karel Van Ransbeeck - compositie: Daan Janssens - scenografie en decor: Wim Van de Vyver, Lies Maréchal - coproductie: HERMESensemble - foto: Sofie Wanten, Koen Broos

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur11:00
Prijs€6,00
+60€6,00
-26 / abo / groep€6,00
-12€6,00