zondag

16.02.2020

15:00

Podium - Familie

Koekelbergse Alliantie van Knutselaars (K.A.K.)

Snøw (vanaf 3 jaar)

Beste kløter
De Grote Mensen willen niet luisteren, dus jij moet mij helpen! Ik smelt! Mijn vriend zijn huis smelt ook! Wij hebben jullie hulp nodig! Help ons alsjeblieft! Kom snel! Nee! Nu!!!
Met vriendelijke groeten, De Sneeuwman

Snøw is een fantastische kleutervoorstelling over de klimaatcrisis en de wereld redden. Over hoe menselijke warmte misschien wel voor verkoeling van de planeet kan zorgen. En ook - omdat elk nobel streven nooit geheel vrij is van eigenbelang - over de treurnis van smeltende ijsjes.

Samen met een pinguïn, een frigo, een geschifte kok en een rochelende vuilniszak komt K.A.K. in opstand tegen alle Grote Mensen die niet willen luisteren.

K.A.K. (Koekelbergse Alliantie van Knutselaars) is een los-vast verbond van knutselaars, theatermakers, denkers en sjoemelaars. Met Snøw waagt het collectief zich aan een voorstelling met een missie. Hoe kunnen we de generatie van morgen voorbereiden op de puinhopen van vandaag? Hoe leggen we uit dat het zover is kunnen komen? K.A.K. verkiest de korte pijn en wil het hun gewoon vertellen, met gevoel voor humor.

 Klik op de foto voor trailer!

 

Deze knotsgekke komedie is het aandoenlijkst, wanneer ze de kleuters nietsvermoedend doet revolteren tegen hun eigen ouders. De Standaard

Recensie De Standaard

 

Na de voorstelling is er een leuke gratis creaworkshop i.s.m. het Kleuterkriebelteam, waarbij ouders en kinderen uitgenodigd worden om samen aan de slag te gaan.  Plezier verzekerd. Iedereen welkom!

 LESMAP

 

van en met: Nikolas Lestaeghe, Lotte Diependaele, Frederika Del Nero, Femke Stallaert, Benjamin Opdebeeck, Nona Buhrs, Annelore Crollet, Renée Goethijn - foto: Seppe de Roo

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur15:00
Prijs€8,00
abo / groep€7,00
-12€6,00