vrijdag

30.11.2018

20:15

Podium - Concert

K’s Choice - uitverkocht!

LOVE = MUSIC TOUR

Sarah en Gert Bettens, samen het kloppend hart van K’s Choice, hebben zopas de 25ste kaars op hun carrièretaart uitgeblazen, maar de muzikale honger is nog lang niet gestild.

Na een indrukwekkende reeks verjaardagsconcerten op binnen- en buitenlandse rockpodia en een  deelname aan Liefde voor Muziek, keren ze terug naar een akoestische setting, waarin hun stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen. Begin jaren ‘90 begonnen broer en zus met z’n tweetjes op een klein podium. De doorbraak naar het grote publiek volgde met het verschijnen van Paradise In Me met daarop de monsterhit Not An Addict.

Terwijl de band in voltallige formatie knalt, hebben Sarah en Gert in het verleden al bewezen dat ze met het grootste gemak de intieme toer kunnen opgaan. Nu, 25 jaar later, keren ze voor het eerst terug naar deze duo-opstelling voor een avondvullend programma.

Sarah en Gert grasduinen in de songs van muzikale helden die hun smaak en muzikale richting mee bepaalden, brengen covers uit Liefde voor Muziek en natuurlijk de bekende hits van K’s Choice. En hoewel dit nieuwe muzikale avontuur ongetwijfeld weer de voorloper is van een nieuw studioalbum, keren ze nu, na een kwarteeuw, terug naar hun roots: Love is Music!

 

van en met Sarah en Gert Bettens - foto: Jen Rosenstein

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€29,00
abo / groep€29,00
-26€27,00