zaterdag

12.11.2022

20:00

Podium - Cabaret & Comedy

Jeroen Verdick

Alleen (try-out)

"Je kan me kennen als:
Die goede maat van Jens Dendoncker.
Die van dat veel gedeelde padel-filmpje op Tiktok."

Jeroen Verdick is van oerdegelijke Kempische makelij: goedlachs, gevat en met aanstekelijke tongval. Omdat een job als financieel consultant toch niet de gedroomde dagtaak bleek, probeerde Jeroen het in 2016 op een podium.

Hij bewees meteen dat Kempenaars meer humor in zich hebben dan hun komisch accent alleen en schopte het in dat jaar nog tot in de halve finale van Humo’s Comedy Cup. Sindsdien heeft Jeroen niet stilgezeten en is hij een graag geziene gast in het Vlaamse comedylandschap. Met zijn jeugdige energie en ongeremde fantasie laat hij je geen seconde verveeld. Ook op TV heeft Jeroen zijn talent al bewezen. Zo gaf hij de mooiste en grappigste boodschappen aan onverwachte ‘slachtoffers’ in het 4de seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ en mocht hij al 3 seizoenen als voice-over de humoristische noot geven aan het fel besproken programma Love Island.

THEATER
Jong Bloed (samen met Jade Mintjens), #Eindejaars3 (samen met Bert Gabriëls & Johnny Trash), Voorprogramma Bang van Dendoncker, Michael Van Peel & the young ones

TV
Co-presentator ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ seizoen 4,  Voice-over ‘Love Island’

Radio
Rechter bij de Rechtvaardige Rechters op Radio 2, Trendwatcher van de week bij Qmusic

Comedyavonden in Jeugdcentrum 't Alibi
Dokter Haubenlaan 24, 3630 Maasmechelen

Tickets: 5 euro (vvk) / 6 euro (kassa)
Slechts 40 tickets beschikbaar!

Locatie Jeugdcentrum 't Alibi
Aanvangsuur20:00
Prijs€5,00