vrijdag

22.03.2019

20:15

Podium - Klassiek

Ilse Eerens & Gasten

Cantates Françoises

De gerenommeerde Maasmechelse sopraan Ilse Eerens mag ook dit seizoen niet in ons muziekprogramma ontbreken. In haar drukke agenda met opera’s en concerten op Europese bodem en Japan maakt ze graag tijd om Maasmechelen op haar concertagenda te plaatsen. Haar succes en talent vertalen zich niet enkel in een volle agenda, maar ze werd dit jaar daarvoor ook bekroond met de Klaraprijs Soliste van het Jaar.

De warme stem van Ilse Eerens zal versmelten met de prachtige orkestratie van traverso, viool, viola da gamba en klavecimbel. Vergezeld door vier musici, die elk uitmunten op hun instrument en concerteren in gerenommeerde orkesten, zoals onder meer het Orkest van de Achttiende Eeuw, Hofkapelle München en Ricercar Consort, worden we uitgenodigd voor een Franse barokavond in de Sint-Pieterskerk te Leut.

Op het programma staan cantates van Clérambault, Guillemain en Rameau, Mondonville en Elisabeth Jacquet de la Guerre.

OMRUILVOORDEEL UiTPAS-punten: GRATIS TICKETS!
Je ontvangt bij aankoop van één ticket een tweede ticket gratis in ruil voor 20 punten op je UiTPAS-spaarkaart!
Tickets minstens drie dagen voor het concert af te halen op het secretariaat van het cultuurcentrum. je kunt ook een mail met je UiTPASnummer sturen naar info@ccmaasmechelen.be.
Voor deze actie kom je eveneens in aanmerking met de UiTPAS verhoogde tegemoetkoming. Je betaalt dan 3 euro basisprijs voor je ticket. Het aantal gratis tickets is beperkt, wacht niet te lang.

L. Clérambault - Cantata Léandre & Héros
L. Guillemain - Sonate en quatuor G-Dur Op. 12/1 uit Conversations galantes & amusantes
J. Rameau - Air de Phani: Viens, Hymen uit Les Indes galantes
J. Rameau - Rec et Air de la Folie
J. P. de Mondonville - Trio in e-moll Op. 2/1 E.
E. J. de la Guerre - Cantata Le sommeil d’Ulisse uit Cantates Françoises

 

 

Ilse Eerens: sopraan - Michael Schmidt-Casdorff: traverso - Rüdiger Lotter: viool - Domen Marincic: viola da gamba - Wiebke Weidanz: klavecimbel - foto Ilse Eerens: Sarah WIjzenbeek

Locatie Sint-Pieterskerk Leut
Aanvangsuur20:15
Prijs€15,00
abo / groep€14,00
-26€13,00