donderdag

21.09.2017

20:15

Podium - Concerten

Herman van Veen & Edith Leerkes

Voor de gelegenheid een klein concert - liedjes en verhalen - seizoensopening - exclusief concert

Herman van Veen is in zijn genre volstrekt uniek. Geen Nederlandse artiest wordt zo gevierd in de internationale theaters als deze Utrechtse duivelskunstenaar. Herman van Veen speelt viool, zingt, componeert, schrijft, acteert, regisseert, schildert en is de geestelijke vader van de wereldberoemde stripfiguur-eend Alfred Jodocus Kwak. Van zijn hand verschenen tot op heden 183 cd’s, 26 dvd’s en een tachtigtal boeken. Hij reist met zijn voorstellingen de wereld rond: van L’Olympia in Parijs, Carré in Amsterdam, Konzerthaus in Wenen, Friederichstadtpalast in Berlijn tot Carnegie Hall in New York.

Op 21 september 2017 voegt hij hier opnieuw Maasmechelen aan toe.

Gitariste Edith Leerkes gaf met het Amsterdams Gitaar Trio over de hele wereld concerten. Ze maakten cd's met muziek van o.a. Bach, Scarlatti, Albeniz, de Falla, Bizet en Prokofiev. Sinds 1998 werkt ze vast samen met Herman van Veen.

Herman van Veen en Edith Leerkes komen - na het indrukwekkende kerstconcert in de Sint-Barbarakerk in 2014 en de expositie van zijn schilderijen in voorjaar 2017 - nu voor het eerst naar onze schouwburg met een uniek programma waarvoor zij zorgvuldig intieme locaties zoals de Maasmechelse schouwburg selecteren. Met als uitgangspunt Less is more en met de dresscode ‘mooi’ spelen Herman van Veen en Edith Leerkes dit najaar exclusief in CC Maasmechelen. Voor de gelegenheid een klein concert - liedjes en verhalen wordt een seizoensopener om naar uit te kijken!

Van en met: Herman van Veen, Edith Leerkes - foto: Pim Ras - productie: Harlekijn Holland

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€35,00
+60€35,00
-26 / abo / groep€35,00