zaterdag

15.02.2020

20:15

Podium - Dans, Podium - Klassiek

GN|MC Guy Nader | Maria Campos

Time Takes The Time Time Takes (TTTTTT)

De voorstelling TIME TAKES THE TIME TIME TAKES is een weerspiegeling van tijd. Guy Nader en Maria Campos creëren met hun ongelooflijk dynamische dansstijl een menselijk perpetuum mobile. Afgemeten bewegingen en klokachtige herhalingen, met de slinger als leidmotief, tonen aan dat tijd de mens altijd in zijn greep heeft. TTTTTT is een fysieke uitdaging voor de vijf dansers, onderwie ook de twee choreografen. Op elektronische (live-)muziek van Miguel Marin ontstaat een avond die ‘fantasierijk, dicht bij het lichaam en precies het fenomeen van de tijd beschrijft’ (tanznetz.de).

De Libanees-Spaanse Guy Nader en Maria Campos zijn afzonderlijk én als duo al jaren graag geziene gasten op internationale dansfestivals in Europa en het Midden-Oosten. Nader en Campos richtten hun gezelschap GN|MC op in 2006 en zijn sindsdien hun artistieke taal blijven vernieuwen. Hun wervelende choreografieën werden in binnen- en buitenland onder prijzen bedolven. Nu is deze internationale dansvoorstelling eindelijk in CC Maasmechelen te zien. Niet te missen topvoorstelling!

Trailer 1 

Trailer 2

dans: Maria Campos, Guy Nader, Lisard Tranis, Roser Tutusaus, Magí Serra - concept: Guy Nader & Maria Campos - muziek: Miguel Marin - licht: Israel Quintero en Lidia Ayala - productie: Raqscene - coproductie: Mercat de les Flors - met steun van Graner- fàbrica de creació, L'Estruch, CO2 Festival, La Caldera, Paso a 2, Universidad Carlos III, Generalitat de Catalunya, INAEM/Ministry of Culture, AC/E (PICE) - foto: Alfred Mauve

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€20,00
abo / groep€18,00
-26€10,00