zaterdag

02.10.2021

20:15

Podium - Concert, Podium - Dans / Theater

Gianmarco Cellini Collective

Cellini presents Carbone

Voor dit evenement heb je een Covid Safe Ticket (CST) nodig. Meer info over CST kan je hier nalezen.

Een eerbetoon aan iedereen die zijn land achterlaat voor een betere toekomst.

Cellini presents Carbone is een performance die de Italo-Belgische geschiedenis tot leven brengt door middel van muziek, dans en beeld. Het concert vertrekt bij de jonge Maasmechelaar Gianmarco Cellini en wordt creatief aangevuld door Danielle Flieswasser, Justine Bourgeus (Tsar B) en Cato Kusters.

Het is mijn ambitie om het verhaal te vertellen van de generatie die deze stap zette. Een eerbetoon aan mijn beide grootvaders die afgelopen jaar overleden zijn, en mij altijd gestimuleerd hebben om trots te zijn op mijn verhaal en roots. Cellini

Cellini presents Carbone is een persoonlijk relaas over houvast vinden in je background vanuit de drang om op zoek te gaan naar invulling rond identiteit en zelfexpressie. Hoelang blijf je een vreemde in je nieuwe vaderland? Is het leven met een dubbele identiteit moeilijk of verrijkend?

Beeld, lichtspel, en intense elektronische muziek vloeien samen in een zinderende en fascinerende totaalbeleving. Cellini presents Carbone zet alle zintuigen op scherp! Te bekijken én te beluisteren in onze schouwburg. Mis dit niet!

 

Deze activiteit wordt omwille van Covid-19 verplaatst naar 2 oktober 2021. Aangekochte tickets blijven geldig.

i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen

van en met: Gianmarco Cellini (Cellini) - Justine Bourgeus (Tsar B) - Danielle Flieswasser - Kato Custers - Niels Orens - Korneel Wilkin - Remi Quodbach - Annika Wallis - Eva Michiels - foto: Annika Wallis

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€16,00
abo / groep€14,00
-26€10,00