woensdag

12.05.2021

20:15

Podium - Theater, Podium - Concert

Gianmarco Cellini Collective

Cellini presents Carbone (uitverkocht)

Een eerbetoon aan iedereen die zijn land achterlaat voor een betere toekomst.

Cellini presents Carbone is een performance die de Italo-Belgische geschiedenis tot leven brengt door middel van muziek, dans en beeld. Het concert vertrekt bij de jonge Maasmechelaar Gianmarco Cellini en wordt creatief aangevuld door Danielle Flieswasser en Justine Bourgeus (Tsar B).

Het is mijn ambitie om het verhaal te vertellen van de generatie die deze stap zette. Een eerbetoon aan mijn beide grootvaders die afgelopen jaar overleden zijn, en mij altijd gestimuleerd hebben om trots te zijn op mijn verhaal en roots. Cellini

Cellini presents Carbone is een persoonlijk relaas over houvast vinden in je background vanuit de drang om op zoek te gaan naar invulling rond identiteit en zelfexpressie. Hoelang blijf je een vreemde in je nieuwe vaderland? Is het leven met een dubbele identiteit moeilijk of verrijkend?

Beeld, lichtspel, en intense elektronische muziek vloeien samen in een zinderende en fascinerende totaalbeleving. Cellini presents Carbone zet alle zintuigen op scherp! Te bekijken én te beluisteren in onze schouwburg. Mis dit niet!

Deze voorstelling wordt omwille van Covid-19 verplaatst van 30.10.20 naar 21.05.21.
De tickethouders werden via mail verwittigd.

Deze show is uitverkocht. Je kan je inschrijven op de wachtlijst. Indien de capaciteit verhoogd kan worden, gaan onze medewerkers je contacteren.

van en met: Gianmarco Cellini (Cellini) - Justine Bourgeus (Tsar B) - Danielle Flieswasser - Niels Orens, Korneel Wilkin - Remi Quodbach - Annika Wallis - Eva Michiels - foto: Annika Wallis

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€16,00
abo / groep€14,00
-26€10,00