vrijdag

16.11.2018

20:15

Podium - Concert

Dana Winner

Uit Bewondering 2

Dana Winner is niet alleen ontwapenend, ze bezit ook één van de fraaiste stemmen uit ons taalgebied. Met de teller op meer dan 2 miljoen verkochte cd’s in binnen- en buitenland, is ze één van de populairste zangeressen die Vlaanderen kent. De hits Woordenloos, De oude man en de zee en Westenwind behoren tot het collectieve geheugen.

Ook in het buitenland scheert Dana hoge toppen. Duitsland, Oostenrijk, Nederland en Zuid-Afrika zijn reeds gevallen voor haar stem en klasse. Humorecensent Serge Simonart schreef ooit dat er qua timbre en frasering niemand aan Dana kan tippen. Een mooi en onverwacht compliment.
Na haar sterke en fel opgemerkte aanwezigheid in het liedjesprogramma Liefde voor Muziek is Dana Winner helemaal terug.

Nu trekt ze met haar nieuwe voorstelling Uit Bewondering 2 weer de theaters in. Bekende Dana Winnernummers en zorgvuldig geselecteerde covers worden mooi afgewisseld met ouder werk en nieuw materiaal. Met natuurlijk ook liedjes uit Liefde voor Muziek, zoals de pakkende hit Weer verder gaan en Eerste liefde, mooiste liefde uit haar album Puur.

Uit Bewondering 2 is een perfecte mix van trage songs en swingend uptempo, waarin meer dan 20 van de allermooiste liedjes worden afgewisseld met ontroerende, onverwachte en grappige verhalen die je niet onberoerd zullen laten. 

Wat een stem! Iedereen op de knieën voor Dana Winner. Het Laatste Nieuws

Dana Winner: zang - Erik Vlasblom: piano - Jan Ceulemans: gitaar - Henk van Benthem: gitaar en keyboard

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€25,00
abo / groep€25,00
-26€24,00