zondag

28.01.2018

20:15

Podium - Concert

CLOUSEAU30

theatertournee - Uitverkocht

Clouseau viert 30-jarig bestaan met intieme theatertournee.

We schrijven 1987. Clouseau brengt met Brandweer een eerste single uit en speelt deze live tijdens het eerste 'serieuze’ optreden als opener op Marktrock Leuven. Niemand vermoedde toen dat dit het startschot zou zijn van één van de grootste muzikale succesverhalen in Vlaanderen.

De grote doorbraak volgt in 1989 met singles als Anne en Daar gaat ze. Het debuutalbum Hoezo verschijnt in datzelfde jaar en Nederland gaat voor de bijl. De band neemt deel aan het Eurosongfestival en tijdens optredens gillen fans de naam van frontman Koen Wauters ... de 'Clouseaumania' is een feit. Ondertussen zijn we meer dan 100 shows in een uitverkocht Sportpaleis, twaalf albums en een haast eindeloze stroom hits verder.

We zijn 30 jaar later. Clouseau blikt tijdens een intieme en verrassende theatertournee samen met de fans terug op een ongelooflijk sprookje. Ditmaal geen overdonderende lichteffecten en verbluffende projecties, maar een concert in een kleine bezetting met twee extra muzikanten en verrassende versies van de klassiekers.

Het concert van Clouseau is helemaal uitverkocht. Alle tickets waren op enkele uren tijd de deur uit.

met: Koen en Kris Wouters - foto: Clouseau - verdere bezetting wordt later bekendgemaakt

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€38,00
abo / groep€38,00
-26€38,00