vrijdag

09.10.2020

18:00

Podium - Theater, Podium - Familie, Podium - Circustheater

Circus Ronaldo

Applaus (voor iedereen vanaf 5 jaar)

Wandelparcours voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar.

Wat is een circus zonder publiek? Een clown zonder lach, een acrobaat zonder verwondering, een ballerina zonder opkijkende pretoogjes? Applaus is een ontroerende circusvoorstelling over de eenzaamheid en weemoed van een artiest waar niemand naar kijkt.

Je neemt deze keer niet plaats op de tribune van de circustent maar stapt in kleine groepjes  door het circusdorp en bezoekt magische plekken waar je nooit eerder was. Iedereen op je weg draagt hetzelfde verlangen: wil jij even naar me kijken? Wil jij mij even laten zijn wie ik werkelijk ben? Applaus is intens circustheater vol verlangen, troostende illusie en speelse hoop.

Praktisch
Applaus
speelt op vrijdag 9 oktober, zaterdag 10 oktober en zondag 11 oktober in het park aan het cultuurcentrum.
Je bezoekt de voorstelling in je persoonlijke bubbel van maximum 10 personen. Tussen 18 uur en 22 uur vertrekt er om de acht minuten een bubbel, zodat de bubbels niet in contact komen met elkaar. Je kiest zelf je vertrekuur en kuiert gedurende een uur door de magische circuswereld van de familie Ronaldo.

Indien iemand in de groep een rolwagen gebruikt, kunnen er maximum 6 andere groepsleden in de bubbel deelnemen. Geef ons via info@ccmaasmechelen.be een seintje want ook tijdens de voorstelling maken we aanpassingen voor rolwagengebruikers.

 

De voorstelling-die-niet-doorgaat is ook heel fijn om te kijken als vermakelijke theatrale rondleiding voor de hele familie. Applaus raakt èn vermaakt, en een ticket is geldig voor tot tien mensen uit hetzelfde huishouden. Theaterkrant

Recensie Theaterkrant
Interview Danny Ronaldo

Met Applaus reanimeert Cicus Ronaldo de magie die dit voorjaar vermorzeld werd onder de coronapletwals. Zelden was een circusvoorstelling zo intiem van opzet en zo groots van effect. Door de doordachte opeenvolging van de scènes - Danny Ronaldo tekende voor de regie - krijg je nergens echt de kans om te applaudisseren. Maar je wilt niets liever dan dat. Je beseft dit pas wanneer je terug aan de andere kant van het hek staat. Even onthand als deze artiesten vandaag zijn. (...) Zelden was een bezoek aan het circus zo intiem, zo ontwapenend en zo magisch als het bezoek dat je aan Circus Ronaldo brengt in Applaus. Focus Knack
Lees hier de wondermooie recensie-applaus-knackfocus.pdf

Richtlijnen voor het publiek!

Dit evenement is met jouw hulp absoluut coronaveilig. Desinfecteer je handen aan de geldispenser terplaatse voor je deelneemt aan de activiteit, respecteer 1,5 m afstand bij mensen die niet tot je bubbel behoren en draag je mondmasker wanneer je binnen bent.

prijsaanpassing: 60€ per bubbel

spel: Danny Ronaldo, David Ronaldo, Pepijn Ronaldo, Angelo Ronaldo, Karel Creemers, Seppe Verbist, Corneel Didier, e.a. - techniek: Seppe Verbist - info en spreiding: Frans Brood Productions - foto: Frauke Verreyde

Locatie Locatieproject
Aanvangsuur18:00
Prijs€60,00