woensdag

10.11.2021

21:15

Podium - Klassiek

Carles & Sofia Piano Duo - Pianotune 2021 Pianotune 2021

F. Schubert, E. Granados, M. de Falla

Carles Lama en Sofia Cabruja zijn één van Europa's meest gerenommeerde pianoduo's. Ze worden door publiek en critici geprezen als muzikanten met een buitengewoon vermogen om een ​​publiek tot tranen toe te ontroeren. Het Catalaanse duo vertoont een spectaculaire synchronisatie en een zeldzaam wederzijds begrip.

Carles en Sofia hebben lovende kritieken ontvangen voor hun briljante techniek, passie, ongeëvenaarde geluidskwaliteit en oneindige elegantie. Met een grondige kennis van alle klassieke muziekgenres hebben zij een unieke stijl ontwikkeld in de interpretatie van het repertoire voor vier handen. Het duo beschikt over een divers scala aan orkestkleuren, een heel natuurlijke frasering en een indrukwekkende zangtoon, in combinatie met een diep gevoel voor harmonisch bewustzijn.

Carles Lama en Sofia Cabruja schuiven na de pauze achter het klavier in de schouwburg van CC Maasmechelen en brengen een programma met werk van Franz Schubert en bewerkingen voor vierhandige piano van Granados’ opera Goyescas en delen uit De Falla’s El Amor Brujo.

F. Schubert - Fantasie in f, D. 940
E. Granados - La Maja y el Ruiseñor; Los Requiebros uit opera Goyescas (bewerking voor piano vierhandig door A. Espinosa)
M. de Falla - Pantomima; Canción del Fuego Fatuo; Danza del Terror; El círculo mágico; Danza Ritual del Fuego uit El Amor Brujo (bewerking voor piano vierhandig door A. Espinosa & D. Basomba)

Je betaalt één prijs voor de twee concerten.

Carles Lama en Sofia Cabruja: piano - foto: Douglas Gorenstein

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur21:15
Prijs€18,00
abo / groep€14,00
-26€10,00