woensdag

25.04.2018

20:15

Podium - Theater, Podium - Cabaret & Comedy

Ben Segers, Bert Huysentruyt, Dominique Mondelaers, Lucas Van den Eynde

Hells Bells

In hun repetitiekot zijn de Hells Bells gedurende twee avonden per week absolute rocksterren. Buiten de met eierdozen geïsoleerde vier muren zijn Gerrie, Werner, Geert en Freddy echter vier mannen in een midlifecrisis die hun grijze bestaan zien wegtikken op de fabrieksklok van een met sluiting bedreigd bedrijf.

Al jaren dromen de Hells Bells over het opnemen van die ultieme doorbraakplaat. Het platspelen van festivalweides is daarna slechts een kwestie van tijd. De bewuste plaat komt telkens ter sprake als het even wat minder gaat in het leven, maar na jaren palaveren is het nog steeds een soort fetisj. Wanneer hun bedrijf effectief sluit, moet de buikriem echt aangehaald worden. Problemen stapelen zich op en BANG … daar is de plaat weer. Dit is het moment om dromen te realiseren; er is tijd, een boek vol ideeën en een coverfoto. Rest slechts één groot probleem: ze hebben geen geld.

Crisismomenten stimuleren echter de creativiteit en plots ligt er een waterdicht businessplan op tafel: een commerciële kerstsingle zal de nodige financiële middelen gaan opleveren. Voor één keer offeren de Hells Bells hun heilige geloofwaardigheid op en gaan ze plat op hun buik. Met de opbrengst kopen ze de vrijheid om eindelijk de grote droom te realiseren.

Referenties zijn AC/DC en klasbakken als Ben Segers en Lucas Van den Eynde op het podium. Dat zal vonken geven!

 

met: Ben Segers, Bert Huysentruyt, Dominique Mondelaers, Lucas Van den Eynde - productie: Jimmenas vzw

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€15,00
+60€14,00
-26 / abo / groep€13,00