woensdag

28.03.2018

20:15

Podium - Concert

Bart Peeters & De Ideale Mannen - UITVERKOCHT

Brood voor Morgenvroeg

U kent Bart Peeters als zanger en muzikant en populaire televisiepresentator. Hij bereikte zijn eerste muzikale successen met The Radio's, met wie hij in Vlaanderen, samen met de broers Mosuse, mateloos populair werd in de jaren '90. Met zijn spitsbroeder Hugo Matthysen maakte hij later deel uit van de band CPeX (Clement Peerens Explosition). Sinds 2002 staat hij vooral met Nederlandstalige nummers op het podium.

Na zijn uitverkochte concertreeks en een fijne passage in CC Maasmechelen met Solo en zonder plan vorig seizoen is de immer energieke en bruisende Bart Peeters opnieuw te gast in onze schouwburg. Hij sleutelde tijdens zijn solotournee aan nieuwe nummers, terwijl zijn band De Ideale Mannen een frisse neus haalde. Iedereen is nu klaar voor een nieuw project.

Drie jaar na zijn succesvolle album Op de Groei is er die langverwachte nieuwe plaat met als titel Brood voor Morgenvroeg. Dit heugelijke feit wordt gevierd met een tournee met stop in Maasmechelen. Bart brengt in zijn unieke stijl een mix van folk, wereldmuziek en cabaret. Hij speelt samen met zijn band nieuwe songs, maar ook de liedjes uit zijn eerdere Nederlandstalige werk komen aan bod.

Bart Peeters & De Ideale Mannen hebben er ongelooflijk veel zin in! Het doel is heel simpel: er iedere avond het concert van ons leven van maken. Wij geloven Bart op zijn woord.

Vorig seizoen was zijn concert in een mum van tijd uitverkocht. Wees er ook deze keer snel bij!

 

Hoogwaardig entertainment, waarbij nadenken niet geheel verboden was. Knack Focus

Feestneus met een donker randje****. De Standaard

Veel krenten in het brood ****. Het Nieuwsblad

persrecensies

 

 

Indien u jonger bent dan 26 jaar kunt u tickets kopen aan 28 euro. Dit kan enkel gebeuren via een mail (info@ccmaasmechelen.be) aan het secretariaat van het cultuurcentrum.

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€32,00
+60€32,00
-26 / abo / groep€32,00