donderdag

22.04.2021

20:15

Podium - Cabaret & Comedy

Adriaan Van den Hoof

’t Zal schoon zijn als het af is

De voorstellingen vanaf 1 maart kun je met stip in je agenda noteren. Ook die ticketverkoop starten we zo snel mogelijk op.

We don’t stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing. George Bernard Shaw

Noem het geen compilatie, geen greatest hits en al zeker geen nostalgische bui. Maar na vijf succesvolle voorstellingen en twaalf jaar op het podium is Adriaan Van den Hoof toe aan een terugblik, ook nu met muzikant en vriend Pelé aan zijn zijde.

Welke scènes hebben de tand des tijds doorstaan, welke zou hij nu helemaal anders aanpakken? Waar heeft hij naar eigen gevoel kansen gemist en kan hij ze nu wel grijpen; ziet hij nu wel een kans om ze te grijpen? Hoe komt zo’n voorstelling eigenlijk tot stand en wat kunnen we daaruit leren over de persoon achter de speler? En wat vindt hij daar zelf van?

In ’t Zal schoon zijn als het af is grasduint Adriaan Van den Hoof door zijn verzameld werk, op zoek naar nieuwe betekenis en heldere inzichten - én die aanstekelijke lachkrampen die we na al die jaren van hem gewend zijn. 

Een onweerstaanbare performer. De Morgen

Van den Hoof zoals we hem graag zien, de grappige verteller die met grote ogen en ongeremd jeugdige frisheid naar zijn omgeving kijkt. De Standaard 

 

spel en tekst: Adriaan Van den Hoof - muziek: Tom ‘Pelé’ Peeters - foto: Joren Van Utterbeeck

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€23,00
abo / groep€23,00
-26€21,00