vrijdag

03.05.2019

20:15

Podium - Cabaret & Comedy

Adriaan Van den Hoof

Ja, maar eerst een diploma

Mornings are for coffee and contemplation - Chief Hopper, Stranger Things

Al tien jaar en vijf voorstellingen. Had ik het geweten … Ik was er opnieuw aan begonnen.

Na vier succesvolle theatershows, je zag in 2017 in onze schouwburg Nee, het was gisteren ook al laat ..., steelt Adriaan Van den Hoof, geflankeerd door muzikant Tom ‘Pele’ Peeters, opnieuw de show.

Ja, maar eerst een diploma is een emotionele en komische trip, waarin hij reflecteert over vragen als: Zijn we geworden wie we aanvankelijk wilden zijn? Zijn we op het punt geraakt waar we dachten te geraken? Zijn er nog onbeantwoorde verlangens en dromen die moeten worden ingevuld? Of zijn we misschien al klaar om zachtjes in te slapen? Ik dacht het niet!

De natuurlijke habitat van Adriaan Van den Hoof is het podium. Of het scherm. Of de radio. Je kent hem van het onvergetelijke Vaneigens uit Man bijt hond, de Kakkewieten (samen met Dimitri Leue, Pieter en Tine Embrechts). Hij presenteerde Comedy Casino, maakt als MC Loveboat deel uit van het dj-collectief Discobar Galaxie en was te zien in televisieprogramma’s als De Slimste Mens ter Wereld, Tegen de Sterren op en het met een Emmy Award bekroonde Sorry voor alles.

 

Een onweerstaanbare performer. De Morgen

Van den Hoof zoals we hem graag zien, de grappige verteller die met grote ogen en ongeremd jeugdige frisheid naar zijn omgeving kijkt. De Standaard

I.s.m. Jeugddienst Maasmechelen

Bekijk hier de trailer

spel en tekst: Adriaan Van den Hoof - muziek: Tom ‘Pele’ Peeters - foto: Happy Few

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€20,00
abo / groep€18,00
-26€18,00