Bereikbaarheid - CCMM verbouwt!

Het gebouw van het CC Maasmechelen wordt in 2019 grondig gerenoveerd.
De hoofdingang werd vanaf 25 februari 2019 tijdelijk verlegd naar de achterzijde van het gebouw (aan de kant van De Mangerie). De ticketoffice blijft op dezelfde plek, maar krijgt een tijdelijke toegang aan de kant van de polyvalente zaal.

De toegang tot het cultuurcentrum via de Koninginnelaan wordt voor de duur van de werken afgesloten. Je moet de parkeerroute naar P1 (parking 1) of P (parking 2) volgen.
Je kunt parking 1 (de huidige parking) enkel nog in-en uitrijden via de Echostraat (waar je tot heden de parking uit kon rijden - slagboom). Vervolgens kan je de ingang van het cultuurcentrum bereiken. Een duidelijke signalisatie zal je wegwijs maken.

Omwille van ingrijpende werken is een stuk van parking 1 niet beschikbaar. Wanneer de parking 1 volzet is, parkeer je je wagen best op de parking aan de overzijde van de Koninginnelaan (parking 2). Deze parking is te bereiken via de Heufkensweg (aan de rotonde richting kanaal en dan onmiddellijk naar links). Je kunt dan te voet de Koninginnelaan oversteken naar het domein van het cultuurcentrum.

In de schouwburg zal je geen enkele hinder ondervinden, waardoor
CC Maasmechelen nog altijd the place to be blijft voor een gezellig avondje uit!

We hopen op je begrip, vanaf midden oktober 2019 kan je genieten van een vernieuwd en prachtig cultuurcentrum.

Meer gedetailleerde uitleg en updates over de verbouwing vind je op onze website onder de rubriek “CCMM verbouwt”.