PER MAAND
PER CATEGORIE
Programma › Hooverphonic
Zo 23 April 2017 20u15 Schouwburg Muziek
Hooverphonic
In Wonderland Tour
Foto: Power & Glory
Prijs 34.00 / +60 34.00 / -26, abo, groep 34.00 › Reserveren
i.s.m. Tuinwijk 2020
Na het razend snel uitverkochte concert in 2015 komt Hooverphonic in 2017 terug naar Maasmechelen!

In België is Hooverphonic niet enkel een gekoesterd muzikaal instituut, maar ook al twintig jaar een ware hitmachine. Het succes van de recente funky single Badaboum, met een opwindende glansrol voor de Franse zangeres Emilie Satt, is hiervan het zoveelste bewijs.

Als vanouds vormen bassist/programmeur Alex Callier en gitarist Raymond Geerts de creatieve kern van de groep. In de voorgaande twintig jaar werd Hooverphonic steeds gecompleteerd door een vaste zangeres. Wanneer in 2015 een eind komt aan de samenwerking met Noémie Wolfs, besluiten Alex Callier en Raymond Geerts over te gaan tot een andere aanpak. Op het nieuwe album In Wonderland zijn zowel meerdere mannelijke als vrouwelijke stemmen met verschillende timbres te horen, die elk nummer een eigen karakter geven. In Wonderland is een spannende, eclectische plaat, met als rode draad de melancholische strijkers, zo herkenbaar in de muziek van Hooverphonic.

Hooverphonic wordt in onze schouwburg uitgebreid met een tienkoppig (!) strijkersensemble en meerdere intrigerende gaststemmen. U hoort nieuwe én oude hits, dicht aanleunend bij het origineel of gebracht in een eigenzinnige nieuwe versie. Een concert om naar uit te kijken!

SLUIT